Blaser Ultimate R8 Carbon helahoito

Blaser Ultimate R8 Carbon – ja Blaser HunTec -mallistot ovat julkaistu!

Blaser-kiväärien supersuosittu Ultimate R8 -mallisto laajenee kahdella uutuudella! Käyttäjien laajasti kyselemä hiilikuitutukki on lanseerattu Ultimate R8-mallistoon.

BLASER ULTIMATE R8 CARBON tarjoaa kaikki samat, monipuoliset säätömahdollisuudet kuin synteettinen Ultimate-mallistokin, mutta tukin materiaalina on hiilikuitu. Blaser Ultimate -hiilikuitutukki on kevyt, jäykkä ja värähtelyvapaa. Ase pystytään valmistamaan materiaalin ansiosta kevyemmäksi ja tukiltaan jäykemmäksi. Hiilikuitutukki ei myöskään materiaalina ”väsähdä” pitkäaikaisessa rasituksessa.

Blaser R8 Carbon -malliston otepintojen materiaaliksi on valittavissa joko elastomeeri tai aito nahka. Carbon-malleihin sopivat samat Ultimate-säätökomponentit, kuin aikaisempiinkin malleihin eli säädettävä poskipakka, rekyylivaimennusperälevy ja kolmiulotteisesti säädettävä perälevy.

Myös vanha tuttu Silence-versio on saatavilla Ultimate Carbon -mallistoon.

R8 Ultimate Carbon -kiväärin myötä myös Blaserin Carbon-tarvikemallisto täydentyy. Ennestään tuttujen Carbon-ampumakepin ja Carbon-bipodin lisäksi jatkossa on saatavilla Carbon-asehihna sekä Carbon-kammennuppi.

Blaser R8 Ultimate Carbon -kiväärien suositusvähittäishinnat alkaen 7850,00 €.

Tutustu Blaser Ultimate R8 Carbon -malliston esitteeseen: https://www.nordis.fi/wp-content/uploads/2021/08/BLA_FLY_Carbon_Flyer_EN_DINA5_ICSV2_3mm_2.pdf  sekä lisätietoja valmistajan kotisivulta: https://www.blaser.de/en/

Toinen syksyn uutuus on Blaser R8 Ultimate camokuvioitu HunTec -kivääri. Ultimate HunTec -kiväärin pohjana on alkuperäinen Ultimate-tukki, joka on kuvioitu Blaserin uudella HunTec-Camolla.

Ultimate HunTec Camo -kivääriä on saatavilla aluksi elastomeeri otepinnoilla ja standardipiipulla. Leather-mallit nahkaisilla otepinnoilla seuraavat myöhemmin.

Blaser R8 Ultimate HunTec -malliston suositusvähittäishinnat alkaen 4950,00 €.

Blaser lanseeraa HunTec -camokuvion myös useisiin tarvikkeisiin. Jatkossa saatavilla on mm. HunTec-asehihna, -patruunatasku, -reppuja sekä äänenvaimentimen väreilysuojia.

Tutustu Blaser Ultimate HunTec -malliston esitteeseen täällä: https://www.nordis.fi/wp-content/uploads/2021/08/Blaser-Huntec_Accessories_EN.pdf sekä lisätietoja valmistajan kotisivulta: https://www.blaser.de/en/

Kaikki Blaser Ultimate R8 Carbon – sekä Blaser Ultimate HunTec -kiväärit sekä tarvikkeet ovat tilattavissa 1.8.2021 alkaen – toimitusajat normaalien Blaser-toimitusaikojen mukaisesti.