1455

Premium Tour 2018 jatkuu

Tämän vuoden yhteiskiertueemme Teuvo Louhisola Oy:n kanssa on edennyt tapahtumaan numero 5/11. Etelä-Suomi on koluttu, nyt noustaan pikkuhiljaa Länsi-Suomea pitkin Pohjanmaalle ja sieltä loikkaammekin sitten kohti itää.

Tällä viikolla ovat vuorossa siis seuraavat tapahtumat:

Torstai 17.5. Premium Tour Nakkila. Nakkilan ampumaradalla, aivan Ampumaradantien päässä sijaitsee mukava ja kompakti Nakkilan Metsästysseuran ampumarata, Tervasmäki. Tänne kokoonnumme torstaina, mukanamme kiertueväki sekä kauppiaana Sissos Raumalta. Yksi erityispiirre radassa on sen SRVA-rata. Nakkila on siis yksi niistä pisteistä kiertueella jossa päästään ampumaan oikealla karhuradalla, kohti tulevaa maalia. Ajo-ohjeena radalle voisi mainita osoitteen Ampumaradantie, Nakkila sekä liput jotka ohjaavat ratkaisevissa kohdissa. Paikalla olemme klo 15-20. Lisää tietoja radasta netissä osoitteessa https://www.hirvimiehet.fi/srva.

Perjantain 18.5. Premium Tour Alajärvi. Pohjanmaalle siirrymme tämän viikon perjantaina ja päädymme seuraavaksi Alajärvelle, yhdessä Ahti Huvila Oy:n kanssa. Järvi-Pohjanmaan radalla Viranperäntiellä on myös uunituore SRVA-rata. Tapahtuman kellonaika on tuttu 15-20. Lisätietoja radasta Lehtimäen Ampujien kotisivuilta osoitteessa http://www.lehtimaenampujat.fi

Lauantai 19.5. Premium Tour Haapajärvi. Pohjois-Pohjanmaan puolelle lipsahdamme luonnollisesti myös. Sukkasalmen ampumarata ja Metsästäjän Erikoisliike Olkkonen isännöivät poikkeuksellisesti lauantaina järjestettävää Haapajärven tapahtumaamme. Tapahtuman kellonaika on 12-18 ja tuttuun tyyliin kolme ampumapistettämme eli Lauri Linnustajan Latvalintusimulaattori, Team Karhukoplan karhuleka-karkelot ja Haulikkokoulun haulinheitin-piste ovat jälleen paikalla. Siitähän ei sitten tiedä mitä itse kauppias Olkkonen on kehittänyt mutta sehän selviää poikkeamalla paikan päällä!

Seuraava viikko ja vuoroon itäisempi Suomi. Kiertue siis siirtyy lähemmäs Koplan kontuja.

Torstai 24.5. Premium Tour Siilinjärvi. Pohjois-Savon seutukunnassa kauppiaana toimii Carlson Oy ja ratana Siilinjärven Raasion ampumaurheilukeskus. Paikalla olemme siis torstaina jälleen klo 15-20 ja osoitteena Raasiontie 261. Lisätietoja radasta ja ajo-ohjeet osoitteessa https://siura.sporttisaitti.com/raasion-ampumaurheilukeskus/.

Perjantai 25.5. Premium Tour Joensuu. Isoin muutos alkuperäiseen kiertueohjelmaan liittyy Pohjois-Karjalan tapahtumaamme, joka alun perin piti olla Outokummussa. Paikka on kuitenkin vaihtunut ja ampumaratana toimii nyt Hammaslahden ampumarata juuri Joensuun eteläpuolella. Paikalla on kiertueen lisäksi kauppiaana Joensuun SAR, kellonajan ollessa tuttuun tyyliin klo 15-20. Lisätietoja radasta osoitteessa https://www.pyhaselanmetsastajat.fi/hammaslahden-ampumarata

Jälleen viikko väliä ja seuraavalla viikolla tavataan jälleen Savossa.

Perjantai 1.6. Premium Tour Leppävirta. Pohjois-Karjalasta pujahdamme uudestaan Savon puolelle ja Varkauden kupeeseen Leppävirralle. Kauppiaana mukana on Green Trail Oy ja paikkana siis Riikinnevan ampumarata osoitteessa Riikinnevantie 95. Kellonaika jälleen klo 15-20. Lisätietoja osoitteessa https://leppavirta-varkaus-rhy.webnode.fi/ampumarata/.

Leppävirran jälkeen ovatkin vuorossa Riihimäen Erämessut. Karavaani ei siis tavallaan hengähdä koska paikalla messuostastollamme ovat jälleen Team Karhukopla ja Haulikkokoulun väkeä, mutta pauke hiljenee hetkeksi. Sen sijaan juttua riittää edelleen joten tervetuloa Riihimäelle keskustelemaan kanssamme!

Messujen jälkeen valloitamme vielä Kainuun ja kieppaamme karavaanina Kajaaniin.

Tiistai 19.6. Premium Tour Kajaani. Blaser F-Klinikan tohtori Korhonen, eli Ase-ja Optiikkahuollon Hannu Korhonen on kanssamme kiertueella Hoikanportin ampumaradalla Kajaanissa, poikkeuksellisesti nyt tiistai-päivänä. Se ei tunnelmaa himmennä vaan ammuntapisteet jatkavat tuttuun tyyliin Kajaanissakin. Kellonaika jälleen 15-20. Hoikanportin ratahan on Lehtovaarantien varressa ja haulikko- ja luodikkoradat hieman erillään toisistaan. Opasteita siis laitellaan paikan päälle.

Tervetuloa siis viettämään kanssamme vielä muutama mukava kesäpäivä radalla!