Premium Tour 2021 1920×1005

Premium Tour 2021 – eränkävijän ykköstapahtuma!

Hyvissä ajoin, jo viime vuoden puolella, aloitimme Premium Tour 2021 –kiertueen suunnittelun ja nyt, maaliskuun lopussa, voimme ilolla ilmoittaa, että entistäkin upeamman Premium Tour 2021 –kiertueen paikkakunnat ja ajankohdat ovat julkaistu! Premium Tour 2021 kiertää jälleen kymmenellä paikkakunnalla, ympäri Suomen. Kiertuepäivät painottuvat touko-, kesä- ja heinäkuulle.

Lisäys 23.4.: Alkuperäiseen kiertueaikatauluun tuli muutos koronarajoitusten vuoksi ja Sipoon ampumaratapäivä siirtyi toukokuulta kesäkuulle, 17.6. Juhlavuoden yhteistyömme hengessä myös Suomen Metsästäjäliitto ry. on mukana Premium Tour 2021 -kiertueella Sipoossa! Samoin myös Someron kiertuepäivä siirtyi toukokuulta kesäkuulle, 10.6. Silloin näemmä Sukulan ampumaradalla Tammelassa!

NorDis Oy tuo kiertueelle tunnetut huippumerkkinsä: esittelyssä ja koeammunnassa ovat ase-edustuksistamme Blaser ja Sabatti, optiikkatuotteistamme Leica ja emoyhtiömme valikoimasta tietenkin Lapuan ja Vihtavuoren tuotteet. Myös GRS-tukit ja A-Tec -äänenvaimentajat ovat esillä ja testattavana. Uutuutena mukana myös Bioammon ja Lambron haulikonpatruunat.

Tänä vuonna Premium Tourin taustalla on kahdeksan järjestäjää, joten tulet näkemään lähes kaikki asealan hienoimmat uutuudet yhdellä kertaa. Kanssamme kiertueen järjestävät Teuvo Louhisola Oy, Markus Remes Oy, Hjorth Urheilutukku, Carl Zeiss Oy, Oy HW-Company Ltd, Tracker Oy sekä Swarovski Optik. Yhteistyössä kiertueellamme toimii myös iso joukko kauppiaitamme, eli käsissäsi ovat, huippumerkkiemme lisäksi, myös päivän parhaat tarjoukset!

 

Pvm                    Paikkakunta                Yhteistyössä

5.5.                      Sipoo                            Ruoto Oy        HUOM! Päivämäärämuutos: uusi kiertuepäivä on 17.6.

11.5.                    Somero                        Eräsuomi Oy       HUOM! Päivämäärämuutos: uusi kiertuepäivä on 10.6.

19.5.                    Rauma                          Sissos-myymälä Oy

22.5.                   Mikkeli                           Green Trail Oy

25.5.                   Konnevesi                      Kärkkäinen Oy

3.6.                     Alajärvi                           Ahti Huvila Oy

1.7.                     Haapajärvi                     Raimo Olkkonen Oy

15.7.                    Oulu                               Oulun Ase Oy

21.7.                    Kajaani                           Ase- ja Optiikkahuolto H. Korhonen Oy

30.7.                   Vaasa                              Erä- ja Kalastus Kurre

 

Lisätietoja kiertueesta löydät Premium Tourin 2021 –sivuilta: facebook.com/premiumtour2021 sekä instagram.com/premiumtour2021.

Noudatamme Premium Tour -kiertueella voimassa olevia korona-ohjeistuksia ja tulemme ilmoittamaan mahdollisista muutoksista tilanteen niin vaatiessa.

Tervetuloa!