lapua_naturalis-hunter_preview

Metsästäjäliitto ja NorDis Oy Metsästäjäliiton 100-vuotisjuhlavuoden yhteistyöhön

Suomen Metsästäjäliitto ry ja NorDis Oy ovat sopineet yhteistyöstä Metsästäjäliiton 100 -vuotisjuhlavuoden aikana. Yhteistyö tulee näkymään liiton nuorisotyössä, keväällä järjestettävän Premium Tourin osana ja tehtävässä tuoteyhteistyössä Juhlavuoden aikana.

  • Tuoteyhteistyön kautta korostetaan metsästyksessä tärkeitä arvoja vastuullisuudesta ja eettisestä riistalaukauksesta, toteaa Metsästäjäliiton yhteyspäällikkö Jaska Salonen.

Metsästäjäliiton perinteinen sidosryhmähirvijahti, joka juhlavuoden kunniaksi järjestetään Etelä-Pohjanmaan Peräseinäjoella, toteutetaan ”Naturalis -jahtina”.

  • Lapuan valmistama Naturalis -metsästyspatruuna on erinomainen valinta suomalaiselle metsästäjälle. Patruunalla on pitkä historia lyijyttömien ja laadukkaiden metsästyspatruunoiden joukossa ja siksi se sopii erinomaisesti satavuotiaan liiton juhlajahdin keulakuvaksi, kertoo NorDis Oy:n toimitusjohtaja Marko Ala-Ketola.
  • Alkanut vuosi on tuplajuhlavuosi, sillä myös NorDis Oy juhlii 20-vuotistaivaltaan! Ajatuksenamme on ollut varustaa suomalainen metsästäjä huippumerkein sekä metsälle että ampumaradalle. Yhteistyö Metsästäjäliiton kanssa syntyi luontevasti, sillä jaamme samat arvot nykyaikaisesta metsästyksestä. Haluamme tuoda markkinoille mahdollisuuksien mukaan kestävää kehitystä kunnioittavia tuotteita, kuten BioAmmo, lisää NorDis Oy:n toimitusjohtaja Marko Ala-Ketola.

 

Lisätietoja:

Metsästäjäliitto
Yhteyspäällikkö
Jaska Salonen
040-5615076
jaska.salonen@metsastajaliitto.fi

NorDis Oy
Toimitusjohtaja
Marko Ala-Ketola
050-5973208
marko.ala-ketola@nordis.fi

 

Suomen Metsästäjäliitto – Finlands Jagarförbund ry perustettiin 24.4.1921.
Metsästäjäliitto on olemassaolonsa aikana toiminut merkittävästi eräkulttuurin säilyttämisen hyväksi, kehittänyt riistanhoitoa sekä -tutkimusta, ja toiminut jäsentensä etua ja järjestäytymistä ajavana järjestönä.

Strategiansa mukaan liitto edistää metsästystä sekä luontoelämyksiä ja luonnonvarojen kestävää käyttöä. Sen arvoja on luonnon kunnioittaminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys, asiantuntijuus sekä eräkulttuurin vaaliminen. Liitto on vahva vaikuttaja metsästykseen liittyvässä luonnonvarojen kestävää käyttöä koskevassa päätöksenteossa.

Metsästäjäliiton tavoitteena on olla koti kaikille metsästäjille.

 

Nordic Distribution Oy NorDis on maamme johtavia maahantuonti- ja tukkuliikkeitä ase- ja ampumatarvikealalla. NorDis Oy tarjoaa kattavan valikoiman metsästys- ja urheiluaseita sekä ampumiseen liittyviä tarvikkeita.