_DSC4337

Blaser R8X SorkkaSpecial

Pienriistan metsästyskausi on pyörähtänyt jo käyntiin ja sorkkaeläinten jahdeista odotellaan enää koirilla tapahtuvia jahtimuotoja. Tänä vuonna hirvieläinten ajojahteihin tulee uusia piirteitä kun niissä käytettävien koirien säkäkorkeutta muutettiin. Siksi odotukset ovat varmasti kovat.

Olipa ajossa mikä tahansa sorkkaeläimistämme, on punapistetähtäin omiaan nopeissa tilanteissa ja lyhyeltä matkalta ammuttaessa. Blaserilla löytyy nyt tähänkin käyttöön oiva optiikka, RD17 punapiste joten NorDis päätti paketoida sorkkaeläinten ajojahteihin lähteville oman rajoitetun erän spesiaalimallin, R8X SorkkaSpecialin.

Käytännössä paketin alustana toimii säädettävällä Kolvkamin poskipakalla varustettu R8X kivääri, sama mikä on runkona myös legendaarisessa KarhuLekassa. KarhuLeka-paketista tutut A-Tec-vaimennin ja 3HGR-hihna eivät kuulu SorkkaSpecial-pakettiin. Toinen ero on, että tällä kertaa piippuvaihtoehdot ovat se normaalin mittainen eli 58 cm kierrepiippu ilman avotähtäimiä. Lisäksi valinnaisia kaliipereja on nyt kolme: 6,5×55, .308 Win ja 9,3×62.

Paketin erikoisuus on tuo mainittu Blaser RD17 punapistetähtäin, jonka saa nyt rajoitettuna kampanjana pikajalan kanssa kaupan päälle! Aseen kampanjahinta on 2.990 euroa. Tähtäin-jalkapaketin normaali hinta on 895 euroa joten kampanjaetu on nyt huomattava!

Aseita on vain muutaman paketin rajoitettu erä ja ne löytyvät nyt siis vain nopeimmille, tietyiltä kauppiailta!