1449

Premium Tour 2018

IWA-messut ovat taas takana ja kaikki vuoden tuoteuutuudet tiedossa. Suunnitelmat ja kampanjat alkavat siis olemaan kasassa ja on aika lähteä esittelemään niitä teille, hyvät asiakkaamme. On siis aika pyöräyttää erävuosi 2018 täysillä käyntiin!

Ensimmäisenä haluamme kertoa hieman lisää tämän vuoden kiertueestamme, Premium Tour 2018:a, jonka järjestämme yhteistuumin Teuvo Louhisola Oy:n kanssa.

Tavoitteenamme on tuoda ampumaradoille tapahtuma, joka edustaa erästelevää elämäntapaamme monilta kanteilta. Haluamme lisäksi tuoda kiertueemme radoille, jotka mielestämme tekevät juuri tässä hetkessä hyvää työtä harrastuksemme eteen. Ratojen eteen työtä tekevät puuhaihmiset ovat mielestämme ansainneet huomionsa.

Jotta kiertueella olisi riittävästi kiinnostavaa koettavaa, olemme tänäkin vuonna rakentaneet Tourin kolmen ampumapisteen varaan. Niitä pyörittävät NorDiksen yhteistyökumppanit, joista jokaisella on vastattavanaan oman osaamisalueensa piste.

Team Karhukoplan porukka on luonnollisesti tavattavissa liikkuvan maalin kivääriradalla. He esittelevät käyttämäänsä kalustoa, esimerkiksi Blaser R8X KarhuLekaa sekä tietenkin puhuvat muun muassa karhu- ja villisikajahdin erityispiirteistä käytettävän kaluston suhteen. Voi olla että pari karhujahtijuttuakin Koplan poikien suupielestänsä livahtaa. Liikkuvan maalin radalla pääsee kokeilemaan myös muita kauden kampanja-aseita, jotka kyseiseen käyttötarkoitukseen on erityisesti suunniteltu. Esimerkiksi uusi MagnumLeka voi olla kiinnostava heille jotka tiukoissa SRVA-tilanteissa toimivat.

Lauri ”Linnustaja” eli 3HGR-asehihnan kehittäjä Lauri Kakkonen on puolestaan tavattavissa useimmissa tapahtumissa paikallaan pysyvän maalin kivääriradalta. Tällä pisteellä siis ammutetaan väkeä esimerkiksi Blaser R8 Pro Success 6.5×47 Lapua-kiväärillä, ja tähtäimessähän on se legendaarinen 0,5 MOA kasa. Kuka sen saa Tourilla aikaiseksi, saattaa jopa saada Laurilta jonkin pienen palkinnon. Mikä sitten lieneekään…? Tarkkuuden anatomia on siis vahvasti esillä Laurin toimesta.

Lisäksi kivääriradoilla on luonnollisesti esillä esimerkiksi Desert Techin, Benellin ja Steyr Mannlicherin kalustoa. Kivääreiden päällä on luonnollisesti kokeiltavana optiikkaa usealta merkiltä, ovathan paikalla Leican, Trijiconin, Nikonin ja mahdollisesti kesän myöhemmissä tapahtumissa myös Blaserin tähtäimet. Ne ovat todennäköisesti esillä ainakin Riihimäen Erämessuilla.

Kolmas ammuntapiste Tourilla on tietenkin haulikkopiste, jota pyörittävät Haulikkokoulun lentoonammunnan mestarit. Tällä pisteellä pyritään tietenkin löytämään jokaiselle se parhaiten sopiva haulikko, ampujan anatomia ja muut fysiologiset tarpeet huomioiden. Luvassa siis pikaopastusta ammuntaan sekä haulikon sovittamiseen. Aloittelijatkin saavat varmasti siis apua ensi syksyn asehankintoihinsa. Haulikkopisteessä ovat tietenkin esillä Blaserin ja Benellin haulikot, esimerkiksi Benellin yksi iso uutuus, Super Black Eagle 3. Samoin Blaser F16-sarjan aseita on tarjolla jopa 4 erilaisella perävaihtoehdolla.

Erätekstiileistä mukana on luonnollisesti NorDiksen yhteistyökumppaneista ainakin Sasta. Täytyyhän päälle saada tilanteen mukaan camoa tai vaikkapa sarkaa.

Myös Finnhunting on mukana esittelemässä valikoimassaan olevia metsästysmatkoja maailman eri kolkkiin. Tervetuloa nostattamaan matkakuumetta heidän pisteelleen!

Koska eräihmisten pitää tietenkin päästä erä- ja jahtimaiden äärelle, mukana on tietenkin myös Subarun koeajopiste. Paikalle Tourin tapahtumiin saapuu siis paikkakunnasta riippuen joko maahantuojan tai Subarun jälleenmyyjien edustaja ja paikalla on mahdollisuus tutustua Subarun uutuuksiin. Jos siis uusi XV, uudistunut Outback tai Forester kiinnostaa kannattaa se tulla koeajamaan Tourille. Kaikkien koeajajien kesken arvotaan nimittäin Leican katselukiikarit.

Samaa ajoneuvo-osastoa edustaa rengasvalmistajista Continental. Uusi Continental CrossContact ATR rengas sopii hyvin esimerkiksi Subarun alle, joten kannattaa tämäkin uutuus tulla katsomaan.

Lisäksi paikalla on nähtävillä Hyötyajoneuvokeskuksen varustelema auto, jonka koirahäkit, lisävalot ynnä muut varusteet varmasti parantavat autojen käytettävyyttä meidän erästelijöiden käsissä.

Kaikki nämä pisteet, ja tietenkin molempien maahantuojien muut tuotemerkit ovat siis esillä. Jos siis A-Tecin, GRS:n, BS Planetin, FrogLuben, Lapuan, Lyalvale Expressin ja monen muun merkin tuotteet kiinnostavat, tervetuloa Tourille!

Paikalla on luonnollisesti myös alueellisista jälleenmyyjistä NorDiksen Premium-kumppanit, joten kauppaakin varmasti päästään näistä merkeistä vääntämään.

Tervetuloa siis Tourille!