Premium Tour 2024 1920×1005

Premium Tour 2024, tervetuloa mukaan eränkävijän ykköstapahtumaan!

Vuoden toinen Metsästäjä-lehti kolahti postiluukustasi juuri ja varmaan huomasit takasivun mainoksestamme, että tänäkin vuonna kierrämme Premium Tour -kiertueen merkeissä! Tänä vuonna Premium Tour 2024 -kiertue koostuu seitsemästä tapahtumapäivästä kesäkuun aikana.

Premium Tour 2024

7.6. Loppi
8.6. Loppi
9.6. Loppi
12.6. Kuopio
13.6. Koski TL
14.6. Nokia
18.6. Oulu

Kesäkuun alussa Premium Tour 2024 parkkeeraa kolmeksi päiväksi Lopen ampumaradalle ja tänne on Riihimäen Erämessujen messualueelta ilmainen kuljetus messupäivinä. Alueella on myös muuta ohjelmaa ja muita tukkureita. Seuraavalla viikolla suuntaamme Kuopiosta aina Ouluun, muutaman mutkan kautta kylläkin. Tänä vuonna kauppiaistamme mukana ovat Ruoto Oy, Suomen Ase ja Retkeily sekä Häijään Urheilutarvike Oy.

Tänäkin kesänä Premium Tour sisältää monia tuttuja juttuja ja homma toimii kuin ennekin. Sen varmistavat Rifle Gamesin reipas porukka sekä omat alan ammattilaisemme Jani ja Jyrki. Tuote-esittelyt sekä tuotteiden testaus toiminnallisen ammunnan parissa saavat sinut entistäkin vakuuttuneemmaksi edustamistamme huippumerkeistä! Pääset kokeilemaan niin Blaserin aseita kuin optiikkaakin, Lapuan ja Vihtavuoren tuotteita, Leican ja Liemken optiikkaa, sekä GRS:n ja A-Tecin valikoimaa. Uutena edustuksenamme kiertueella mukana on myös Anschützin aseet ja tarvikkeet.

Järjestämme myös arvonnan, missä arpajaiskortin täyttäneiden kesken arvomme mahtavia palkintoja kiertueen päätyttyä! Tästä kerromme lisää myöhemmin fb-sivuillamme https://www.facebook.com/NorDisOy/.
Myös tarkemmat aikataulut tulemme julkaisemaan kevään kuluessa koti- ja fb-sivuiltamme eli pysy siis kuulolla! Ja ennen kaikkea tervetuloa mukaan tapahtumiimme!

Premium Tour – Eränkävijän ykköstapahtuma!