Premium Tour 2023 1920×1005

Premium Tour 2023 – eränkävijän ykköstapahtuma, starttaa huomenna!

Kesäkuu on ehtinyt jo pitkälle ja eränkävijän almanakassa se tarkoittaa sitä, että on syytä suunnata Premium Tour 2023 -kiertueelle! Kiertue alkaa huomenna ja seuraavan kahden viikon aikana on yhteensä kuusi ampumaratapäivää monipuolisine kattauksineen tarjolla.

Kiertuepaikkakunnat ja aikataulu:

7.6. klo 15.00-19.00                 Ruutivuoren ampumarata, Nokia
-yhteistyössä Häijään Urheilutarvike Oy

8.6. klo 15.00-19.00                 Kivijärven ampumaurheilukeskus, Vaasa
-yhteistyössä Erä ja Kalastus Kurre Oy

9.6. klo 15.00-19.00                 Järvirannan ampumarata, Kylänpää (Ylistaro)
-yhteistyössä Asepaja M. Vuorela

14.6. klo 15.00-19.00               Heinjoen ampumarata, Hiltulanlahti (Kuopio)
-yhteistyössä Ruoto Oy
-paikalla myös Team Karhukoplan Ari Turunen sekä Kuopion Reserviläiset ry.

15.6. klo 15.00-19.00               Oulaisten ampumarata, Oulainen
-yhteistyössä Kärkkäinen Oy

16.6. klo 15.00-19.00               Muhoksen ampumarata, Muhos
-yhteistyössä Ruoto Oy

 

Premium Tour 2023 –kiertueella on esillä ja kokeiltavana huippumerkkimme laajasti. Blaser-aseista on mahdollista päästä testaamaan seuraavat mallit:

Blaser R8 Ultimate -kivääri
Blaser R8 Ultimate -kivääri, vasenkätinen
Blaser R8 Proleka -kivääri
Blaser R8 ProLeka G2 -kivääri
Blaser R8 Light Hunter -kivääri
Blaser D99 -drillinki
Blaser K95 -kivääri

Aseet on varustettu sekä Blaserin omalla B2-optiikalla, että Leican optiikalla. Nähtävillä on myös erilaisia Blaserin tarvikkeita, kuten reppuja, ampumatukia ja aselaukkuja. Lapuan patruunat, ladattuina Vihtavuoren ruudilla, paukkuvat komeasti kesäillassa!

Leican optiikka on esillä runsaasti myös Fokan kojussa, missä Jorma Helminen esittelee Leican tähtäinkiikarit, punapistetähtäimet, katselukiikarit että lämpötähtäimet!

Aseissa varusteina on myös GRS:n tukkeja, kuten GRS Light Hunter ja GRS Bifrost, sekä A-Tec –äänenvaimentimia. NorDiksen myyntipäälliköt Jani Virtanen ja Jyrki Forsberg ovat paikalla kertomassa lisää näistä ja muista huippuedustuksistamme. Jokaisella paikkakunnalla on myös yhteistyökauppias palvelemassa vierailijoita.

Blaser-aseita on mahdollista ampua sekä liikkuvaan maaliin että ampumatuelta staattiseen maaliin.  Ja kuten aiempinakin vuosina, niin ammuttamisesta radalla huolehtivat Rifle Gamesin ammattitaitoinen tiimi ja sama porukka huolehtii myös siitä, että Premium Tourin vierailijalla on mahdollisuus myös herkutella kioskin antimilla!

Lisäksi Premium Tourilla on mahdollista osallistua arvontaan täyttämällä arvontakortti omilla yhteystiedoillaan. Kiertueen päätteeksi tulemme arpomaan seuraavat palkinnot: 3 kpl Lapua-läppärisuojia, 3 kpl Vihtavuori-seinäkelloja, 3 kpl Lapua-lippistä, 3 kpl Vihtavuori-lippistä sekä 3 kpl turvalompakoita. Onnea arvontaan!

Tervetuloa!