Premium Tour 2023 1920×1005

Premium Tour 2023 kiertää tänä kesänä jo kuudennen kerran!

Premium Tour 2023 kiertää tänä kesänä ympäri Suomea jo kuudennen kerran eli monta paikkakuntaa on vuosien varrella nähty ja, ennen kaikkea, lukuisia alan harrastajia on tavattu!

Tänä vuonna Premium Tour 2023 -kiertue viedään läpi tiiviissä tahdissa, kahden viikon aikana, kesäkuun alussa. Mukana ovat tutut brändit ja yhteistyökumppanit! Kiertue alkaa 7.6. Nokialta, Ruutivuoren ampumaradalta. Häijään Urheilutarvike Oy on mukana Nokialla. Nokialta noustaan kohti Vaasaa ja Kivijärven ampumaurheilukeskukseen. Erä ja Kalastus Kurre Oy on paikalla tuolloin eli 8.6. Vaasasta reissu jatkuu Ylistaroon, Järvirannan ampumaradalle. Meidän lisäksi paikalla 9.6. on myös Asepaja M. Vuorela.

Kiertueen toinen viikko käynnistyy 14.6. Kuopiosta, Heinjoen ampumaradalta. Ruoto Oy on paikalla. Seuraavana päivänä vuorossa on Oulaisten ampumarata ja siellä mukana on Kärkkäinen Oy. Premium Tour 2023 -kiertue päättyy 16.6. Muhokselle. Muhoksen ampumaradalla kanssamme on Ruoto Oy.

Myös Rifle Gamesin tehotiimi on kaikissa tapahtumissa varmistamassa, että homma toimii hienosti! Kiertuetapahtuma alkaa jokaisella paikkakunnalla klo 15.00 ja päättyy klo 19.00.

Mukana ovat siis tutut yhteistyökumppanit ja myöskin brändit! Kiertueella pääset tutustumaan mm. Blaserin aseisiin, optiikkaan ja erilaisiin ampumatarvikkeisiin, Lapuan patruunoihin ja jälleenlatauskomponentteihin, Leican ja Liemken optiikkaan, Vihtavuoren jälleenlatausruuteihin, GRS:n kiväärintukkeihin ja A-Tecin äänenvaimentimiin. Tule siis testaamaan ainutlaatuisia ja laadukkaita tuotteitamme!

Järjestämme Premium Tour 2023 -kiertueella arpajaiset eli kun osallistut tapahtumaan, täytät arpajaiskortin, niin olet mukana upeiden palkintojen arvonnassa! Palkinnot ilmoitetaan myöhemmin fb-sivuillamme, https://www.facebook.com/NorDisOy,  ja arvonta suoritetaan kiertueen päätteeksi.

Premium Tour 2023 – eränkävijän ykköstapahtuma!

Tervetuloa mukaan!