Premium Tour 2022 1920×1005

Premium Tour 2022 – kiertueen ajankohta ja paikkakunnat julkaistu!

Kevättä ja kesää kohden mennään, vaikka talvi ei tunnu hellittävän otettaan. Mutta, yhtä varmasti kuin mennään kevättä ja kesää kohden, niin mennään myös kohti tämän vuoden Premium Tour 2022 -kiertuetta. On ilo kertoa, että tänä vuonna Premium Tour kiertää viidellä paikkakunnalla. Ensimmäinen kiertuepäivä on toukokuun lopussa ja viimeinen elokuun alussa.

27.-28.5. Rantasalmi

3.-4.6. Forssa/Tammela

18.6. Muhos

2.7. Loimaa

6.8. Lohtaja

Tarkemmat tiedot aikatauluittain ja paikkakunnittain tulemme kertomaan pian ja ne löydät myöhemmin  myös fb-sivuiltamme: www.facebook.com/NorDisOy

Jokaisella paikkakunnalla järjestämme, yhteistyössä Team Karhukoplan kanssa, karhunmetsästysseminaarin sekä ampumaradalla on luvassa toiminnallista ammuntaa ja tuote-esittelyjä.

Huippumerkeillä metsälle ja ampumaradalla! Ja senpä vuoksi kiertueella mukanamme ja esillä ovat edustamme huipputuotteet, mm. Lapua, Blaser, Leica, Vihtavuori, GRS, A-Tec, Liemke ja moni muu! Premium Tour 2022 -kiertueella sinulla on mainio mahdollisuus päästä tutustumaan ja kokeilemaan näitä tuotteita!

Jokaisena kiertuepäivänä on mahdollista osallistua arvontaan. Premium Tour 2022 -arvonnassa palkintoina ovat tämän kesän huikeimmat palkinnot, joten tule mukaan tapahtumiin ja osallistu! Tulemme kertomaan lisää palkinnoista kevään aikana fb-sivuillamme!

Tervetuloa eränkävijän ykköstapahtumaan – Premium Tour 2022 -kiertueelle!