LapuaHUNT2022

Lapua Hunt -sovellus on uusi työkalu metsästäjille

Lapua on julkaissut uuden Lapua Hunt -sovelluksen, joka on ladattavissa myös suomeksi Apple App Storesta ja Google Playsta.

Lapua Hunt on uusi työkalu metsästäjille ja sen pohjana on Lapua Ballistics -sovelluksen tavoin 6DOF-laskentaa hyödyntävä ballistiikkalaskuri. Sovellukseen voi luoda useita metsästysprofiileja mm. eri aseiden ja riistan koon mukaan. Tällöin on aina uudelleen helppo säätää ase optimaalisesti jokaista metsästysreissua varten. Lapua Huntissa voit hyödyntää myös kompassia ja säätietoja.

Ballistiikkalaskimen perusnäkymässä voidaan määrittää tuulen nopeus sekä -suunta (punainen neula kehässä), ampumakulma sekä etäisyys. Näiden lisäksi voidaan lisätä manuaalisesti lisänäkymässä säätiedot eli lämpötila, ilmanpaine ja suhteellinen kosteus.
Sovelluksessa on lisäksi maksullisia lisäominaisuuksia, kuten karttanäkymä ja mahdollisuus perustaa sovellukseen oma metsästystiimi. Kun luo oman tiimin metsästysporukalleen, karttanäkymästä pystyy seurata muiden tiiminjäsenten sekä myös muiden sovellusta käyttävien metsästäjien sijainteja kartalla.
Karttanäkymässä on myös mahdollista mitata etäisyyksiä, varmistaa nykyinen ja optimaalinen maksimikantama sekä pyyhkäisyala ja tarkkailla hajun leviämistä tuulen suunnan mukaan.
Nosta metsästyskokemus uudelle tasolle ja lataa Lapua Hunt -app! Lue lisää: https://www.lapua.com/support/lapua-hunt-app/