lapua_naturalis-hunter_preview

Uusi AirLock – hermeettisesti ladattu Naturalis-patruuna!

LAPUA® ESITTELEE: Uusi AirLock – hermeettisesti ladattu Naturalis-patruuna!

Lapuan uusin parannus Naturalis-patruunoiden tuoteperheeseen: AirLock – hermeettisesti ladatut patruunat. Pitkän tuotekehitysprojektin lopputuloksena Lapua on kehittänyt Naturalis-patruunan, jonka käyttöikä on pidempi ja joka kestää paremmin haastavia sääolosuhteita sekä niiden vaihteluja.

Tarkoitukseen kehitetyssä latausprosessissa niin hylsynsuun ja luodin kuin nallin ja nallitaskun saumoihin synnytetään AirLock-suojaus. AirLock-hermeettinen sulku varmistaa, että ruuti on suojattu ulkopuoliselta kosteudelta ja kosteuden vaihtelulta. Metsästyspatruuna altistuu tyypillisesti voimakkaille olosuhteiden vaihteluille käyttöaikanaan ja AirLock-menetelmä pitää Lapua-patruunat kosteudelta suojattuna.

AirLock-suojaus ei vaikuta patruunoiden ballistisiin ominaisuuksiin ja hylsyt ovat edelleen täysin jälleenlatauskelpoisia. Lapuan kiinnittää erikoishuomiota piippujen elinikään ja siksipä AirLock-suojaus ei jätä vahingollisia palojäämiä piippuun. AirLock -menetelmä tukee täydellisesti muita Lapuan patruunoiden valmistuksessa huomioituja piippuikään vaikuttavia tekijöitä – Vihtavuori-ruutien kuparoitumisenesto-ominaisuuksia sekä Naturalis-luotien pintakäsittelyä.

AirLock-menetelmä korostaa entisestään Lapua-patruunoiden tuttuja huippuominaisuuksia – puhtaita laukauksia, aina ja kaikissa olosuhteissa. Metsästäjille tämä tarkoittaa ylivoimaisia ominaisuuksia – satoi tai paistoi!

AirLock-hermeettisesti suojatut Naturalis-patruunat ovat saatavilla metsästyskaudeksi 2020-2021!

Lapua Naturalis tuoteperheeseen kuuluvat seuraavat kaliiperit; .222 Rem, .243 Win, 6,5×55 SE, 6,5×47 Lapua, 6,5 Creedmoor, 7×64, 7x65R, .308 Win., .30-06, 8×57 IS, 8×57 IRS, .338 Lapua Mag. ja 9,3 x 62.