Ruutia ja rautaa -blogi

8.11.2017

   
   
   
 

A-Tec Optima45 - Isänpäivä- ja joululahja parhaimmillaan!

Alkaa olemaan taas se aika kun meidän metsästäjien lähipiirissä moni raapii korvallistaan. Mitä hankkia lahjaksi erähenkilölle, joka viettää joko isänpäivää tai sitten sitä lähestyvää joulua?

Koska usein erähenkilön kannattaa ottaa kohtalo omiin käsiinsä, niin miksi ei sitten auttaisi toisia auttamaan itseään? Pieni vinkki sopivassa kohtaa toimii aina hyvin. Lopputuloksena voi olla vaikka minkälainen win-win-tilanne, hetki josta kaikki osapuolet hyötyvät.

Meilläkin saattaisi olla pari melko muikeaa vinkkiä, kampanjaa joista voisi sopivassa välissä hieman vihjaista.

Ensimmäisenä ajattelimme että hiljaisuus on tietenkin monessa kohtaa parasta. Tiukan työrupeaman jälkeen harvoin haluaa mitään ihmeempää melua, mieluummin valitsee rentoutumisen rauhassa. Siksi ansaitun hermolevon kyttäyskopissa soisikin päättyvän hyvin vaimennettuun laukaukseen. 

Tässäpä juuri se ideamme ydin. Kunnon äänenvaimennin on juuri sitä mitä jokainen erähenkilö kaipaa, ja siksi laitoimme nyt norjalaisen ihmekeksinnön, A-Tec Optiman todelliseen tarjoukseen.

Muistanette varmaan että tämä ihmelaite on tosiaan alumiinia, höyhenenkevyt ja silti lähes yhtä hiljainen kuin maahan laskeutuva untuva? Kaiken lisäksi vielä kätevä koska sen saa sopimaan useampaan kaliiperiin ja kammion välistä pois ruuvamalla jopa lyhennettyä? Kyseessä on siis  modulaarinen, kolmikammioinen vaimennin joka vieläpä kiinnittyy kätevästi.

A-tec Optiman pikalukitus tarjoaa myös toisen hienon ratkaisun. A-Lock-adapteriin kun saa samalla pienellä ranteen käännöllä kiinni myös suujarrun. Joissain tilanteissa suujarru on kätevämpi kuin vaimennin, esimerkiksi silloin kun pitkää piippua ei halua enää jatkaa lisää ajojahtiaseessaan. Kätevähän se jos sama ase toimii kytiksellä vaimentimen kanssa ja ajojahdissa suujarrun kera, eikö? Ei mene aseen balanssi pieleen. 

Samaan kampanjapakettiin on nyt vaimentimen, adapterin ja suujarrun lisäksi päätetty laittaa vielä A-Tecin oma väreilysuoja. Ja kaikki tämä yhteishintaan 529 €.

Jos siis on mahdollisuus hankkia vaimennin jossa on kenties markkinoiden parhaita teho-painosuhteita, kätevä pikalukitus ja vieläpä oheiset muut lisukkeet kaupanpäällisinä, luulisi jo tällä onnistuvan erähenkilön ilostuttamisessa!