Accurize – Tarkkuutta olohuoneesta

16.5.2017

 

Accurize Tarkkuutta olohuoneesta

NorDis Oy on aloittanut uudentyyppisen ampumaharjoittelulaitteen maahantuonnin. Accurize Shooting System on norjalainen innovaatio, joka hyödyntää laseria, sille herkkää taululaitetta sekä normaalia älypuhelinta tai tablettia.

Laser on rakennettu kaliiperikohtaiseen adapteriin, joka mukailee kiväärin hylsyä. Nallin paikalla on mikrokytkin joka sytyttää laserin, joka puolestaan korvaa tässä tapauksessa luodin. Kaliiperikohtaisia adaptereita tulee olemaan saatavilla kaliipereihin 9 mm Para, 6.5x55, .308 Win ja 9.3x62. Niitä voi siis ostaa erikseenkin, miten vain oman kiväärikaluston vaatimukset kehittyvät. 

Matalaenerginen laser on turvallinen käyttää vaikkapa olohuoneessa joten Accurize on mainio ratkaisu vaikka kotisohvalta tapahtuvaan ampumaharjoitteluun. Ampumaetäisyydet alkavat 5 metristä, pisin toimiva etäisyys on luokkaa 20 metriä, ja mobiililaitteeseen asennettavan ilmaisen sovelluksen asetuksista voidaan säätää mitä ampumaetäisyyttä halutaan simuloida. Oletusasetus on 100 metriä.

Itse taululaitteeseen voidaan vaihtaa erilaisia osumakuvioita, oletuskuvio vastaa 25 metrin pistoolitaulua mutta se soveltuu hyvin myös kivääriammuntaan. Erilaisia kuvioita tulee myyntipakkauksessa muutamia, ja lisää voi ostaa erikseen.

Accurizen aloituspaketti taululaitteineen ja adaptereineen maksaa 700 , ja kaliiperikohtaiset adapterit maksavat erikseen ostettuna 180 . Hinnat ovat suositushintoja.

Oheinen video kertoo parhaiten laitteesta, joten katsopa itse kuinka helppoa käyttöönotto on!

https://youtu.be/yksWKWoUz-U