Blaser-tiimille menestystä!

6.7.2016

   
 

Blaser-tiimille menestyksekäs viikonloppu

Blaser-tiimi aloitti heinäkuun tuloksekkaasti. Kuun ensimmäisenä viikonloppuna kirjattiin tiimiläisille sekä lisäystä mitalisaldoihin että henkilökohtaisia ennätyksiä.

Slovenia Mariborissa ammuttiin eurooppalaisen metsästysammunnan euroopanmestaruuskisat. Kilpailuun osallistuneet 170 ampujaa ottelivat kolmena päivänä neljässä lajissa, trapissa, compakissa, luodikossa sekä villikarjussa. Haulikkolajeissa ja luodikossahan ammutaan kaksi erää per laji ja päälle vielä yksi sarja juoksevaa karjukuviota.

Suomen 17-vuotias Liina Laine kilpaili naisten sarjassa ja ampui kauden päätavoitteessaan loistavasti EM-hopeaa. Haulikkolajeissa Liina ampui Blaser F3:llaan naisten kärkituloksen, 344 kun voittaja Aili Popp ampui 312. Luodikossa Liina antoi yhdessä sarjassa pientä tasoitusta muille, mutta voidaan sanoa että kulta jäi vain yhden kiekon päähän. Liinan yhteistulos 696 on naisten täysottelun uusi Suomen ennätys joten on helppo sanoa että kunto joka tapauksessa osui kauden kohokohdassa kohdalleen.

Yhtä hienosti kulki toisen tiimiläisen, Oskari Lehtimäen ammunta kotimaassa. Kokkovuori Gp:hin kokoontuivat maan kärkipään skeet- ja trap-ampuja aina Satu Mäkelä-Nummelaa myöten. Y15-sarjassa ampuva ja Kauhajoen Ampujia edustava Oskari ampui peruskilpailussa oman ennätyksensä 113 pistettä. Tulos olisi riittänyt myös miesten sarjassa peruskilpailun kolmanteen sijaan. Oskarin tulos jäi miesten peruskilpailun kärkituloksesta vain 5 kiekkoa joten nuorella ampujalla on enää lyhyt loikka aikuisten kärkituloksiin.

NorDis haluaa onnitella sekä Liinaa että Oskaria hienoista tuloksista!