Korkealaatuiset Lapuan jälleenlatauskomponentit

Monille kilpailijoille ja metsästäjille jälleenlataus on taidetta.

Täydellisen patruunan aikaansaamiseksi luotien ja hylsyjen täytyy täyttää tiukimmatkin laatuvaatimukset.

Lapuan luodit ja hylsyt yhdessä Vihtavuoren ruutien kanssa ovat tarkkuuden paras tae.


Maailman luotettavimmat hylsyt

Mittansa säilyttävä kanta, luja runko ja juuri sopivan sitkeä kaula – Lapuan hylsyt on mitoitettu ja valmistettu kestämään muuttumattomina kymmeniä latauskertoja.

Edistyksellinen metallurginen tutkimus ja tuotantoteknologia varmistavat että Lapuan hylsyt ovat tasalaatuisia, lujia ja tarkkamittaisia.


Tarkkuuden salaisuus

Lapuan luotien tarkkuus perustuu äärimmäisen tasaiseen laatuun. Kaikki tehdään tinkimättä sen hyväksi, että jokainen luoti on mahdollisimman tarkasti samanlainen: parhaat raaka-aineet, huolellinen valmistus ja laadun tarkkailu jokaisessa vaiheessa.

Tasaista laatua seurataan jatkuvasti erilaisin mittauksin ja lahjomattomin silmin. Tarkkuutta ja lentoradan täsmällisyyttä seurataan lisäksi säännöllisin ammuntakokein.


Hylsyjä urheiluammunnan ehdoilla

Jo vuosikymmeniä sitten Lapualla keskityttiin tarkkuusammunnan vaatimuksiin komponenttien ja tuotantovälineistön kehityksessä.

Näin syntyi muun muassa kilpailulaatuisten hylsyjen perinne. Ne on mitoitettu ja valmistettu kestämään muuttumattomina kymmeniä latauskertoja. Lapuan hylsyt ovat täsmällisesti toimivia ja tasalaatuisuudestaan tunnettuja


Lujat Lapua-hylsyt kestävät latausta

Lapuan hylsyjen kanta, runko ja kaula on suunniteltu ja valmistettu siten, että hylsy säilyttää mittansa latauksesta toiseen.

Lapuan metallurgiaosaaminen ja valmistusmenetelmien hyvä hallinta varmistavat hylsyjen korkean ja tasaisen laadun.